Uzaktan Eğitimle İlgili Öğrencilerimize Önemli Duyuru

•  20 Mart 2020 Cuma

Covid-19 pandemisi nedeniyle 23.03.2020 tarihinden itibaren Enstitümüz bünyesindeki tüm lisansüstü programlardaki teorik dersler Uzaktan Eğitim Portalı üzerinden yapılacaktır. Derslere erişim için Uzaktan Eğitim Portalı (https://uzemportal.gop.edu.tr/) giriş ekranına e-posta adresinizi ve şifrenizi yazdıktan sonra arama ekranından ilgili dersi bularak ulaşabilirsiniz. Derse giriş yapabilmek için kendinizi derse kayıt etmeniz gerekmektedir. Derse kayıt olduktan sonra dersle ilgili haftalık içeriklere ulaşabilirsiniz. Sisteme giriş ile ilgili sorun yaşamanız durumunda Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (UZEM) teknik danışmanını (0-356-2521616 / 3591) arayabilirsiniz. Dersle ilgili sorularınızı ise ilgili dersin sorumlusuna iletebilirsiniz.

Öğrenci bilgilendirme dokümanı (PDF)

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Taşlıçiftlik Kampüsü Eğitim Fakültesi Kat:4 Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.