Enstitümüze Teslim Edilecek Sınav, Savunma ve Mezuniyet Evrakları

Doktora

İLİŞİK KESME**

• Öğrenci Kimliği
  • Tezin PDF Dijital Kopyası (2 adet)
  • Tezin Basılı Kopyası (6 adet)

* Öğrenci savunmaya girmeden önce intihal taraması için ilk önce ebilen@gop.edu.tr adresine adını ve soyadını yazarak savunma öncesi olduğunu da belirterek mail atması gerekmektedir. Savunma sonrası ise tezini teslim etmeden önce yapmış olduğu düzeltmeleri içeren tezini intihal taraması için ebilen@gop.edu.tr adresine adını soyadını ve savunma sonrası olduğunu da belirterek mail atması ve onay aldıktan sonra ilişik kesme sürecini başlatması gerekmektedir.

**Öğrenci savunma sınavına girdiği ve başarılı olduğu tarihten itibaren bir ay içerisinde tezini Enstitüye teslim ederek ilişik kesme zorundadır. Yetiştirememesi durumunda enstitümüze dilekçe ile başvuru yaparak (danışman onayı ile) bir ay daha ek süre alabilir.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Taşlıçiftlik Kampüsü Eğitim Fakültesi Kat:4 Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.